Szalai Ádám

Magyar válogatott labdarúg ó. A Mainz közlése szerint Szalai 2023 nyaráig írt alá Bázelben az eredetileg a mostani idény végéig szóló mainzi szerződését pedig felbontották.


Szalai Adam Jersey Sports Jersey Sports

Percben ő szerezte a hazaiak második találatát.

. A Mainz közlése szerint Szalai 2023 nyaráig írt alá Bázelben az eredetileg a mostani idény végéig szóló mainzi szerződését pedig felbontották. A svájci bajnokság harmadik helyen álló FC Basel labdarúgóklubjában folytatja pályafutását Szalai Ádám a magyar válogatott csapatkapitánya. Elájulunk Schobert Norbika felsőtestétől - ezt még Schwarzenegger is.

Mint arról beszámoltunk Szalai Ádám bemutatkozása tökéletesen sikerült új csapatánál a Baselnél. Pályafutása nagy részét Németországban töltötte ahová 2004-ben szerződött először amikor nevelőklubja az Újpest FC megegyezett a VfB Stuttgart csapatával. A svájci bajnokságban harmadik helyen álló FC Basel labdarúgó klubban folytatja pályafutását Szalai Ádám a magyar válogatott csapatkapitánya.

A stuttgarti évek után három szezont eltöltött a világhírű. Szalai Ádám az FSV Mainz és a magyar válogatott labdarúgója megkapta a szükséges orvosi engedélyeket így ismét teljes értékű edzést végezhet és akár pályára is léphet a csapatában. Szalai Ádám felépülését követően rögtön adakozott.

A Nemzeti Sport értesülése szerint a Mainz magyar válogatott támadója Szalai Ádám a svájci bajnokságban szereplő FC Basel csapatába igazolt. A legrosszabb az egészben hogy mi voltunk a jobbak. A 34 éves támadó eddigi egyesülete a német Bundesligában szereplő Mainz a hivatalos honlapján számolt be szerdán a csatár távozásáról.

Szalai Ádám ennél jobban nem is indíthatta volna első meccsét a svájci FC Basel csapatában. A 78-szoros válogatott támadó 2010 januárja és. A magyar válogatott 34 éves csapatkapitánya - aki ezen a héten igazolt a német Bundesligában játszó Mainztól Bázelbe - a szünetben állt be a sereghajtó Lausanne elleni szombati bajnokin s a 65.

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya Szalai Ádám az átigazolási időszak utolsó pillanataiban némileg váratlanul elhagyta a Mainzot és a svájci élvonal egyik legerősebb klubjához szerződött. Fordulójának szombati játéknapján rögtön gólt szerzett. A Mainz együttesét két időszakban is szolgálta 2010 és 2013 között majd 2019-től egészen keddig.

A csatár szombat este csereként beállva emlékezetes módon mutatkozott be a Baselben jelezve hogy mire számíthat tőle az új kenyéradója. Ádám abszolút karakteres az a mentalitású játékos aki pályán és azon kívül is jót fog tenni a csapatunknak a tapasztalatával és munkamoráljával. Szalaiék egyébként 3-0-ra nyerték meg a meccset.

Hirdetés A 34 éves támadó eddigi egyesülete a. Korábban Fjodor Csalovot vette kölcsön a klub a CSZKA Moszkvától az idény végéig. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a héten igazolt a Bundesligában szereplő Mainzból a svájci élvonalban szereplő FC.

Szalai Ádám távozását a Mainz és az FC Basel is a hivatalos honlapján erősítette meg. Itt a második csapatban kapott lehetőséget. Szalai Ádám 12 évet töltött a Bundesligában a Mainz mellett a Schalke 04 a Hoffenheim és a Hannover színeiben 276 mérkőzést játszott a német élvonalban ezeken 54 gólt szerzett és 26 gólpasszt osztott ki.

Még több friss hír. TASR A 34 éves támadó eddigi egyesülete a német Bundesligában szereplő Mainz a hivatalos honlapján számolt be szerdán a csatár távozásáról. A Swiss Football League.

A svájci Szuperliga 22. A magyar válogatott futballistát a szünetben cserélték be a Lausanne elleni meccsen. Der 34-jährige Angreifer hat am Dienstagabend seinen Vertrag beim 1.

Szalai Ádám máris góllal debütált Blikk. Csupa szépet mondtak Svájcban Szalai Ádámról. Kirúgta Patrick Rahmen edzőt a magyar válogatott csatárát Szalai Ádámot foglalkoztató svájci FC Basel csapata.

Rangadó - 220217 0752Foci. Íme a magyar válogatott csapatkapitányának találata. A Galatasaray kibekkelte nem tudott előnyt szerezni a Barcelona az Európa-liga nyolcaddöntőjében.

Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatott csatára. Szalai Ádám Budapest 1987. Szalai Ádám góllal mutatkozott be új együttesében a svájci labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő FC Baselben.

Szalai Ádám a becserélése után 20 perccel megszerezte első gólját új csapata a svájci FC Basel színeiben. A 34 éves magyar támadó elhagyja a Mainz-ot ugyanis 2023-ig szóló szerződést kötött a svájci csapattal akik a honlapjukon közölték hogy Szalai azonnali hatállyal csatlakozik a csapathoz. M4sporthu 4 órája.

Szalai Ádám az FC Baselhez igazolt Fotó. Szalai Ádám 12 évig játszott a német Bundesligában. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Játékidő Alapítványnak adományozott táblagépeket színes nyomtatókat.

A 34 éves támadó eddigi egyesülete a német Bundesligában szereplő Mainz a hivatalos honlapján számolt be szerdán a csatár távozásáról. Vasárnap már jeleztük hogy Szalai kézsérülést szedett össze a meccsen. Játszott a Schalke a Hoffenheim és a Hannover színeiben is a német élvonalban.

Az ukrán elnök kitüntetéssel bátorította a haza védelmezőit - fotók és videó. Sebesült katonákat látogatott meg Zelenszkij. Szalai nem sokat teketóriázott hiszen a 65.

1611 A svájci bajnokságban harmadik helyen álló FC Basel labdarúgóklubjában folytatja pályafutását Szalai Ádám a magyar válogatott csapatkapitánya. Még több friss hír. Adam Szalai spielt ab sofort für den FCBasel1893.

A Mainz közlése szerint Szalai 2023 nyaráig írt alá Bázelben az eredetileg a. Bár a bázeli csapat a hétvégén többek között az együttesben debütáló Szalai Ádám góljával 3-0-ra legyőzte a. FSV Mainz 05 aufgelöst.

Szalai Ádám váratlanul távozott Mainzból. 276 mérkőzésen lépett pályára 54 gólt szerzett. Nem a házigazdák napja volt a mai.

Ő a Bundesliga történetének legeredményesebb magyar futballistája honfitársai közül pedig csak Dárdai Pál 286. A magyar válogatott csapatkapitánya kissé váratlanul váltott csapatot. Amennyiben a hír igaz a Basel Arthur Cabral távozása után a brazil a Fiorentinához igazolt a második támadót szerződteti.

Remekül mutatkozott be a Basel csapatában Szalai Ádám. Danke für 146 Spiele als 05ER Ádám. A 34 éves támadó eddigi csapata a német Bundesligában szereplő Mainz a hivatalos honlapján számolt be a csatár távozásáról.

Szalai Ádám Fotó. 2010 óta ez az első alkalom hogy a magyar válogatott csatára és csapatkapitánya nem Németországban légióskodik majd.


Pin On Current Squad


Pin On Szala


Adam Szalai Y Christopher Schorch Real Madrid Castilla Old School Real Madrid Imagenes De Jugadores


Adam Szalai Entrenamiento Cantera


Szalay Adam Football Players Football Wikipedia


Pin On Szalai Adam


Pin Auf Szala


Hungarys Forward Adam Szalai Is Pictured Prior To The Friendly Match Picture Id176539163 695 1024 Football Sportsman Match


Adam Szalai Hd Wallpaper Download Football Wallpaper Hd Football Picture Hd Soccer Wallpapers Hd Football Pictures Soccer Players Football Wallpaper


Adam Szalai Fifa 2014 World Cup Qualifying Matches Hungary Fifa 2014 World Cup Fifa Match


Adam Szalai Of Hungary In 2019 Basketball Court Sports Hungary


People Photos Tsg 1899 Hoffenheim Mainz Sports Jersey


Euro 2016 Pictures And Photos Euro 2016 World Football Football Match


People Photos Bayer 04 Leverkusen Arena Match


28 Adam Szalai Football Sports Running


Pin On Current Squad


Szalai Adam Bundesliga 1 1 Fsv Mainz 05 Football Players Sports Jersey Football


Pin On Sport S Icons


Pin On Bajnokaink

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel